jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under april 2015

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 april 2015 23:07

_____________________________________________


"Jag fick syn på mig själv i spegeln på väg in i duschen.
Där stod jag naken, slapp och blekfet.
"Vad fan!" tänkte jag.
Så gick det upp för mig.
Det är ju första april!
Hahaha! MIG lurar man inte så lätt!"

____________________________________________

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 april 2015 12:30

Aprilskämten duggar verkligen tätt idag. Bäst att inte tro på något alls som man hör. Estrella ska lansera en ny smak för att slippa dålig andedräkt - Estrella Pepparmint. OLW ska börja tillverka regnbågsostbågar. Lambi kommer med ett toalettpapper särskilt framtaget för vänsterhänta. IKEA ska öppna i Tibro. Men det tycker jag inte att man ska få skämta om. Vore ju toppen!

Ett hotell som ser ut som ett träd ska byggas i centrala Piteå så gästerna kan njuta av utsikt från de olika trädkronorna. I Karlstad har ett vindkraftverk försvunnit spårlöst. Det konstaterade kvinnan som sin vana trogen räknade in vindkraftverken på tisdagsmorgonen.I Umeå ska man avgiftsbelägga lekplatserna för att tjäna pengar. Norrköping ska utveckla swingersverksamheten för att visa att kommunen är fördomsfri. Sloganen byts från "let's create Norrköping" till "staden där det svänger". Hela Skövde ska likt Kiruna flyttas. Kamratposten ska framöver börja ges ut på endast engelska för svenskan är ett utdöende språk.

Det var visst inte bara gräs i gräsmattan som köpts från Holland till Malmö FF:s arena Swedbank Stadion, utan även cannabis. Det här var bara några utav allt bluff och båg som medför den här dagen. Mer ska komma och kanske har jag redan gått på något.

Jag trodde ju faktiskt på kvinnan från Schenker som sa att de ville komma och lämna ett paket imorgon - NÅGON GÅNG MELLAN 9.00 OCH 14.00... /JennyPresentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se