jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under mars 2015

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 mars 2015 09:00

Isa har fått ett hårband som farmor har gjort. Så gulligt! ♥


Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 mars 2015 13:45


På förmiddagen var kyrkans barngrupp på Stellas Lekland i Skövde och levde loppan. Jon hade tagit ledigt för att kunna följa med, han fick dock köra vår minibuss med Isa och Nalle medan jag och Ian åkte med den chartrade riktiga bussen. Jag och Ian satt längst fram och han tyckte att det var jättehäftigt - nästan så att det hade räckt med bussturen för honom. På Stellas lektes det på alla möjliga sätt och vis innan vi påbörjade hemresan... förbi Max. En jättekul utflykt!


   

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 mars 2015 07:15

Vi lägger ut om det här redan idag

så att ni kan lägga fram strumpor för morgondagen.Det finns ett evenemang på Facebook, https://www.facebook.com/events/1467001283546504/, att gå med i och i den beskrivande texten står det så här:"Annorlunda är bra! Annorlunda är roligt!
Jag heter Nathea och jag vill utmana alla skolor och alla arbetsplatser (och alla andra som vill)! Hjälp mig visa att det är bra att vara annorlunda! Fredagen 20 mars vill jag att vi ska hjälpas åt att hylla våra olikheter. Jag vill att andra också ska förstå hur roligt det är med annorlunda.
Jag är tio år och min storasyster Noelle har downs syndrom. Min syster är annorlunda. Och hon är världens bästa storasyster. Jag är stolt över Noelle, hon är rolig. Jag blir ledsen när jag hör fula ord om andra människor.
Nu gör vi skolan och världen mer färgglad och mer kärleksfull!
Hjälp mig göra den här skoldagen till en rolig dag full av färger!
Hjälp mig fylla FB och Instagram med fötter i regnbågens alla färger!
Dra på dig olika sockor du också och dela detta till alla du känner!
Alla är välkomna att vara med!
Hälsningar Nathea Anemyr genom mamma Erica Rinaldo"

#rockasockornaHoppas att många, många, många väljer att ta på sig omaka strumpor imorgon oavsett var man befinner sig. En enkel gest som betyder mycket i det stora hela.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 mars 2015 14:05

Men vi har hört talas om de båda, och inget är väl helt uteslutet inom det närmsta. Slipper otroligt gärna det sistnämnda dock. Snö?!?! Som om det skulle kunna komma i mitten av mars!? ;)

Största happeningen står gatusopbilen för just nu då den kör runt i vårt område och snyggar till. Vi har varit ute en del och lekt i trädgården och tog en promenad. Härligt väder - varför vill någon ta det ifrån oss!?!? Aaaahhhhh!!! /Jenny


  

 

Ian · Isa · Nalle
Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 mars 2015 13:30


Vi har kunnat stryka en del från vår önskelista som påbörjades för ungefär 2,5 år sedan, men som vi också under tiden lägger till saker på. Vi har köpt ny bil, fixat en del renovering, köpt en del inredning men flera saker återstår innan det "perfekta" boendet är uppnått. Vi skulle vilja renovera och bygga om och ut, och i samband med det göra om hela köket, vi vill ha ett badrum i källaren, byta alla fönster, köpa ett släp, köpa en robotgräsklippare, köpa en husvagn, ordna med bättre och billigare uppvärmning som typ bergvärme, bygga en stor inglasad altan som går ihop med TV-rummet och även utföra det tråkiga jobbet dränering. Det senaste som vi börjat ta tag i är ett lekrum. Vilka planer va'?!?! Många stora och framförallt dyra saker. Vilken tur att vi kan trolla fram pengar! Hokus plånbokus!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 mars 2015 06:45


Det är ju knappt man vågar nämna att siffrorna här till vänster inte har rört på sig på länge. För om man fiskar efter fler gillare och följare så kanske det istället får motsatt effekt. Självklart är vi glada över er som klickat i/valt att följa, men vi är giriga och vill ha högre siffror. Haha! Så vill du så får du gärna gilla och följa lite. :)

(Eventuellt syns inte menyraden till vänster i mobilversionen, utan bara i webbversionen.)


 


Och när du ändå är i farten så får du gärna berätta vem du är som läser dessa rader. Vi ser ju på statistiken att antalet läsare ökar hela tiden, och för att stilla nyfikenheten får du gärna göra dig till känna. Det skulle vara jättekul om du tog dig tid och lämnade en kommentar. Vi publicerar och svarar på de kommentarer som är värda att svara på, trollen låter vi passera oss oberörda (eller polisanmälda...).

Ha en bra dag! Här är det lite snuvigt här och var. För mycket snor för Familjecentralen så vi blir hemma idag också. Vi måste vara pigga på torsdag när kyrkans öppna förskola ska till Stellas Lekland! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 mars 2015 09:00


Ja, ja, bokstäverna är ju med i alla fall... :)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 mars 2015 08:30

 


Isa har börjat vinka, men har väl inte helt ordning på grejerna. Fast det syns ju helt klart att det är en vinkning. Och än så länge bara med vänster hand. Jon är ju vänsterhänt så det ligger ju nära till hands (!) i så fall. Vi är ju fortfarande osäkra på Ian. Han verkar inte ha valt hand fullt ut än.

Isa kryper omkring och nu går det undan. Att pilla på Ians leksaker är extra roligt. Med Isa känns det som att allt händer så fort. Plötsligt så gör hon något som vi trodde skulle dröja.Att vara "still" och hoppa i hoppgungan gillar hon också. Men allra roligaste leksaken är Fisher-Price-stolen. Det var verkligen ett lyckat köp - här sitter hon och leker med den iklädd sin baddräkt.När det kommer till hennes personlighet så tycker vi att det mest slående är att hon som oftast har nära till ett leende. Om hon är ledsen så är det för det mesta fort avhjälpt. När hon hör musik så börjar hon digga och har en väldigt skön stil. Älskade lilla Isa.

Isa

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se