jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under mars 2015

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 mars 2015 19:25

Isa har fått god kläm på kryptekniken och har nu tagit nästa steg, ja inte steg då riktigt, men i den riktningen i alla fall. Hon har börjat klättra upp på låga möbler och nu drar hon sig även upp så hon står i spjälsängen. Och det är bra balansträning det i och med att vi har vyssan lull-tassar på sängen. Gungeligung. Lite obehagligt är det och vi minns det från Ian också som gjorde likadant - men föll handlöst åt alla håll när han tappade balansen och taget. Isa verkar ha lite mer koll på läget och skrattar glatt när hon kommer upp... och kan smaka på spjälsängen.


   

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 mars 2015 19:17

Vi är inte klara med lekrummet, men det mesta är gjort och vi har fått en bra överblick över upplägget. Men en sak leder till en annan och vi har rört i allt möjligt på alla våningsplan. Idag har vi också varit på klädbytardagen här i Tibro. Jag var där två gånger faktiskt, en på morgonen själv och sedan en gång till framåt lunch med hela familjen. Vi gjorde självklart flera fynd. Att göra om på Ians rum för att det eventuellt ska bli ett gemensamt sovrum för barnen har vi också roat oss med. Skönt när det rör på sig och skönt att mitt öga äntligen börjar kännas bättre och se mindre iögonfallande ut. Snart kanske det onda i halsen släpper också. Klockorna är redan framflyttade så vi har koll på tiden när vi vaknar imorgon/i natt..., och om en dryg timme blir det nedsläckning för vi ska delta i Earth Hour. /Jenny


  

Allmänt · Huset · Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 mars 2015 20:00

Ja, ja, man kan lätt fixa sitt påskris själv, men Röda Korset sålde i år igen så det fick bli två risknippen från dem. Varav ett i lila... Förhoppningsvis så går pengarna till något gott, och påskriset är ju väldigt fint också. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 mars 2015 08:15


"Och ge mej någon att älska
Nån att bry mej om
Nån jag kan göra lycklig
Ja, någon som finns här och väntar
När jag kommer hem och fallit ner


Ge oss sen mat för dagen och en sup varje helg
Tårar att gråta, skratt varje kväll
Det låter lite, men jag fordrar faktiskt inte mycket mer


Åh
 Bara små simpla ting som gör livet nånting värt
Åh
 Det är väl ändå inte för mycket begärt"


/Peter LeMarc - Små Simpla Ting

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 mars 2015 17:45

 


Pusselmattan i lekrummet är färdiglagd. Den blev något dyrare än Biltemas - men mycket färggladare. Deras var ju helsvart. Förhoppningsvis så håller sig Isa (och ev. andra barn...) sig ifrån att pilla upp siffrorna. Det här blev toppen. Helt klart den roligaste och lättaste golvläggningen vi någonsin gjort. Nu kan utformingen av rummet ta sig vidare... och grunden till en scen finns det redan. Vi är All Shook Up över att golvfrågan gick att lösa så bra redan idag!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 mars 2015 17:30

 


Kanske var det meningen att Biltema skulle krångla med oss igår för nu har problemet löst sig med golvet. Biltemas golv hade blivit helsvart, lite av en nödlösning för att spara pengar - men nu blev det ett färgglatt pusselgolv stället.

Vi har sett dessa golv förut men varit tveksamma i och med att vi sett Isa pilla upp bokstäverna på minivarianten vi har i lekstugan. Här är sifforna större och vi hoppas att det inte ska bli något hon kommer att ta sig för. I lekrummet ska det ju finnas en massa annat roligt.

Biltemas golv var helsvart. Dollarstores är färgglatt. Biltemas golv aningen billigare... men i och med att vi storhandlade fick vi ett bättre pris så det blev inte så mycket dyrare. Ha!

Slutet gott allting gott och dessutom lite mer färgglatt och billigt.

Tack Biltema för att ni har rörig personal.

Tack Dollarstore för att ni har en mycket bättre anda som genomsyrar ert företag.... men så startade ju företaget i Norrland också tillägger Jon. ;) /Jenny


Vi har varit in i flera av Dollarstores butiker i landet.

Den är här bilden är från när vi var på en minisemester norrut 2010.

Men första butiken som vi besökte var den i Piteå ännu lite tidigare.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 mars 2015 09:30

Var med och släck för klimatet lördagen den 28 mars klockan 20.30-21.30 WWF Earth Hour är världens största miljömanifestation med hundratals miljoner människor som visar sitt engagemang genom att släcka ljuset under en timmes tid. Syftet är att skicka en signal till politikerna om att ta klimatförändringarna på allvar.


 

Presentation


Vi är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian född i september 2012, Isa född i juni 2014, Loe född i mars 2016 och Lin född i januari 2018.

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se