jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under mars 2015

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 mars 2015 19:46


Efter en längre tid där Isa mest tagit sig bakåt kan vi nu konstatera att hon även rör sig framåt. Först märktes det skillnad idag på Familjecentralen, men här hemma märktes det tydligare att hon nu kryper framåt. Och just "framåt heter spelet" sa min farfar ofta.

Det går verkligen undan när de lär sig saker, de små. Innan hon lärde sig att ta sig framåt, lärde hon sig dessutom att sätta sig upp på egen hand.

Man ska ju inte jämföra barn, men Ian var närmare tio månader när han fick till krypandet och Isa är nu bara några dagar över åtta månader. Hursomhelst kommer det att bli mycket att hålla koll på nu... ;) /Jenny


Det här är ingen bakåtsträvare längre!
 

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 mars 2015 13:45

I förra veckan fick vi ett par nödvändigheter levererade till huset. Och det är ju mycket smidigt även om vi (läs Jon) faktiskt får bära in pelletssäckarna i pannrummet själva sedan. I och med att vi bor så pass nära bygghandeln som säljer pelletspallarna så får vi hemkörning i priset. Mycket smidigt. Trucken släpper ner pallen nära trappen till källaren.Vi testade också på att få Nalles foder levererat till dörren. Hans foder är så pass dyrt så det blir fraktfritt. Vi hittade en webbshop som sålde hans foder runt 200 kronor billigare för en 14-kilossäck än vad vi brukar betala annars. Han äter ju veterinärfoder så det kostar därefter. 14 kilo kostade nu "bara" 630 kronor och då ingick även en rulle bajspåsar, samt den underlättande hemleveransen. Det var bara att öppna dörren och lyfta in.

Hunden behöver dock gå ut så det blir ju att vi lämnar hemmet någon gång... ;)


Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 mars 2015 19:45

Ian är inte helt främmande för Mora Träsk för han har några CD-skivor och ett par DVD:er som har snurrat en hel del varv. Just därför kände vi att det var en bra idé att boka biljetter för att se Mora Träsk när de skulle komma till våra trakter. I eftermiddag framfördes showen i Valhall i Kulturhuset i Skövde.Leif Walter, bandets frontfigur, har hängt med sedan Mora Träsk bildades som ett rockband redan -71, för att sedan upplösas och få genombrottet -81 när de släppte ett barnalbum som blev en succé. Jag och Jon känner ju förstås också till bandet, det är ju en grupp som liksom alltid har funnits där.Nu var det jättesvårt att uppskatta hur många som befann sig i lokalen för att se Leif Walter och hans gitarr-sidekick, särskilt när de flesta var barn. Jon menar på att det var närmare 400 stycken där som klappade, stampade, sjöng med - och självklart gick på tigerjakt!Mycket rörelse blev det, för både stora och små, under den nästan timmeslånga föreställningen. Det var en precis lagom lång tid. Vi kom hem inte alltför sent och hann även med att bada barnen. Nu sover hälften...


   


Mora Träsk blev ett roligt avslut på en mycket lyckad helg - den har verkligen innehållit det bästa av det mesta. Måndag imorgon igen för det här gänget. Och det blir den sista måndagen innan dessa två bloggare firar 13 år tillsammans... /JennyTillägg:

Enligt Skövde Nyheter var publiksiffran "...inte mindre än 700 barn och vuxna...".

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se