jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under december 2014

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 december 2014 11:18

Så skönt att ha fått det bortgjort och vi tajmade det riktigt bra. Söndagsförmiddag i ett Coop som inte ligger i ett större köpcentrum - vi behövde inte köa alls!


Allmänt · Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 december 2014 18:30

På förmiddagen blev det en vända till Ica för att hämta ut ett paket med Soda Stream-kapslar som jag vunnit. Bara att klicka på kapseln på flaskan när vattnet bubblats så fördelas smaksättningen. Smidigt! Nu har vi ingen original Soda Stream-maskin, men de här kapslarna passade bra på vår "kopia" ändå. Det kanske inte var så som det var tänkt, men å andra sidan var det inte tänkt att jag skulle vinna något andra pris heller... ;)Sedan var vi in en vända på vår second hand-affär här på orten. Sista gången den hade öppet innan stängning för juluppehållet och den här gången hittade vi en hel del! Pärlplattor, kläder, dockor, en pulka, någon sladd vi saknade... Och det kostade nästan ingenting.

Sedan har vi roat oss med att bränna ett par presentkort, så det kommer att komma lite skojigheter häråt. Vi har bäddat gästsängen och städat källaren inför kommande besök och senare ikväll ska vi ta tag i att ansöka om nya föräldrapenningsdagar. Försäkringskassan har ju inte världens klockrenaste begrepp precis, så det är en lite förbryllande bit.

Och vad mer som orskar huvudbry är funderingen om vart våra julkort har tagit vägen. De postades i en julpostlåda förra helgen (!) och verkar inte ha kommit fram än. Så lång tid ska det väl inte behöva ta...? Cirka 40 stycken kort som kanske har hamnat på villovägar...

Nu ska vi börja förbereda för att få Ian i säng, medan Isa kommer att hänga med oss en stund till ikväll. Hon brukar hålla sig vaken ganska länge med oss, så hon får väl hjälpa till med Försäkringskassan då. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 december 2014 13:22

För åtta år sedan hämtade vi hem Nalle från ett omplaceringshem. Tänk vad fort det gått! Då var han redan 3,5 år och 2009 diagnostiserades han med ett antal sjukdomar och var väl mer eller mindre utdömd.

Men vi har kämpat på med träning, medicin, rätt foder och liknande för att dra ut på det oundvikliga - och självklart utan att han ska lida för det. Vissa tecken på att han inte är som i sina glansdagar finns det ju förstås, men i morgon blir han 11,5 år och konstigt vore det ju om inte åldern tog ut sin rätt även på honom.

Att köpa Nalle är i alla fall ett av de bästa beslut som vi fattat - han ger oss så mycket och vi älskar honom! För att uppmärksamma den här dagen lite extra åkte hela familjen till skolskogen och släppte lös honom för bus där.

Han tycker så mycket om att vara där... och vi glömmer allesammans bort hur gammal han är, och hur få dagarna är som vi kan ha kvar tillsammans...


Världens bästa och mest älskade Nalle! ♥ 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 december 2014 13:18

Inte så konstigt kanske - första natten i FBK-pyjamasen!


Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 december 2014 18:15

 


Jag fick med ett varuprov på den här duscholjan i en goodiebag och gillade verkligen doften och på huden luktade den ännu godare. Nu har jag "unnat" mig en hel flaska med Apoliva Argan&Almond Shower Oil. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 december 2014 18:00

Lillan växer så det knakar. Fick bli en ny overall. Tradera.
Men nu ska vi nog klara vintern. :)

Isa

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se