jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under maj 2014

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 maj 2014 21:00

... men hittade badbaljan på vinden när vi letade bebissaker.

Och det gick ju lika bra.


Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 maj 2014 20:50

Våra langos blev jättegoda!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 maj 2014 18:00

Ian fortsätter att vara morgonpigg så vi var uppe tidigt. Roligt att det ljusnar så tidigt, för då kan man ju lura sig själv att klockan är mer än vad den egentligen är... På förmiddagen gick Jon in till grannen och sågade ner det som de ville ha hjälp med.

Jag och Ian knallade fram till Apoteket för att hämta ut medicinen till Nalle. Vi postade också en liten välkommen till världen-present till vänner som nyss fick en flicka. Nu vet vi bara två par till som har beräknat förlossningsdatum innan oss. Men det kan ju bli som det vill med det där.

När vi kom hem påbörjade jag antibiotikakuren direkt. Fyra och en halv tablett ska han äta varje dag under två veckor. Vi kan märka en positiv skillnad efter bara några dagar, men det kan också bero på att han i och med antibiotikan får mer smärtstillande än han redan går på. Det är först när kuren är avslutad som vi kan veta säkert. Om han blivit bättre vill säga...


Folkmassan på Ånaplan.


Efter det att vi ätit lunch och Ian sovit middag gick vi till Ånaplan för att kika till ankjoggen. Det var en hel del människor som infunnit sig för detta arrangemang. Kul när det händer något!

Och vi var väldigt nära en vinst. En utav ankorna som simmade i mål hade nummer 671. Vi hade den med nummer 672... Mat för tusen kronor hade ju passat finfint.


 

Ian med favoriterna: en traktor och Blixten.


Nåja, vi hade roligt ändå och Ian fick se bilar, båtar, brandbilar och den givna favoriten: traktorn som körde ankorna till badet. En liten ballong med Blixten blev det också.

Först höll vi på att köpa den stora men oss lurar man inte så lätt. Det var ju en kopia - Blixten har nummer 95 på sin bil inte 88! Det hade vi aldrig haft koll på innan Ian börjat visa det här Bilar-intresset.

Och för att ge dagen ett gott avslut har vi langos-deg på jäsning. Hoppas att vi lyckas och får till dem riktigt bra! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 maj 2014 18:09

Veterinären har fått tillbaka svaren på proverna som togs igår. Och även om hon var ärlig med att hon var tveksam till att det var borrelian eller anaplasman som orsakar bekymren den här gången måste vi ta chansen. Imorgon ska det finnas recept på en antibiotikakur att hämta ut på apoteket. 2011 fick han positivt på borrelia, 2012 för anaplasma och den här gången är det positivt på båda, även om det hade varit lättare att tyda om värdena varit högre. Men vi lyssnar hellre till att de båda givit utslag överhuvudtaget. Samtidigt är han inte så dålig nu som han varit vid tidigare tillfällen, om det nu hör ihop med något. Nalle har överraskat oss många gånger förut och det kan finnas en chans att antibiotika hjälper oss en tredje gång.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 maj 2014 16:23

... kan man roa sig med att testköra syskonvagnen och att ta magbilder :)


 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 maj 2014 16:15

 

Idag fanns det mycket att titta på och att köpa på torget. Roligt när det är så många knallar på plats att det blir som en mindre marknad. Jon hade beställt hallongrottor så nu fick det bli hela tre burkar. Säljaren undrade om jag hade ett kakmonster hemma... Jag svarade ja. Wienerbröd och italienskt lantbröd blev det också. Och så några plastleksaker till Ian: sandleksaker och en badkarsleksak. Jag nöjde mig med Coca-Cola. ;) /Jenny


Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se