jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 25 juli 2013

Bloggen fyller 3 år!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 juli 2013 07:45

Idag har vi bloggat i tre år - och vi har inga funderingar på att sluta för det här är så skoj! Ännu roligare är det förstås att vi har en trogen skara läsare och sedan några till ändå som kikar in hos oss.

De flesta av er är jättesnälla, men så finns det ju ett och annat rötägg också som irriterar oss, men det är väl tyvärr sånt som hör till när man gör sig själv offentlig. I första hand bloggar vi för vår egen skull och för de som vill läsa för vi kan ju inte passa alla.

Under de här tre åren har vi publicerat nästan 3800 inlägg och över 9500 bilder och utav er har vi fått nästan 6000 kommentarer!

Om du har tid och lust får du gärna berätta vem du är som hälsar på hos oss! Det skulle var intressent att veta, för vi har inte riktigt koll på er alla.

Det här har varit tre fina år och bloggen har verkligen öppnat många dörrar till nya bekantskaper som vi aldrig skulle ha träffat på annars. Vi fortsätter att blogga om vår vardag och vi hoppas att ni hänger med oss ett bra tag till!

 
 
Nathalié - Mamma till Charlie

Nathalié - Mamma till Charlie

25 juli 2013 11:46

grattis till era 3 år i bloggvärlden! jag började blogga 2008 på blogspot.com, men den lade jag ned och började blogga på blogg.se i september 2010. så rolgit att läsa tillbaka :).

http://yarp.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

25 juli 2013 15:23

Tack så mycket! Det här är ett bra sätt att ge utlopp för lite skrivande och sedan är ju fotografering också jätteroligt.
Att få bloggen i bokformat i framtiden skulle ju vara toppen - för som du skriver, det är ju så intressant att läsa tillbaka. Kram! /Jenny

 
ihemmetslugn

ihemmetslugn

25 juli 2013 14:04

Klart jag kan berätta även fast ni kanske vet, men andra besökare vet nog inte :)
Tjej, närmare 35 än 30, bloggar om livet, hälsa, bakning, matlagning, tävlingar och gratissaker. Sambo, inga barn eller husdjur men drömmer om ett hus med stor trädgård med lugn och ro och gärna barn men är ofrivilligt barnlös sedan 3 år.
Går tyvärr hemma av olika anledningar men fyller dagarna när orken finns med bakning, matlagning, tävlingar och skriva på en bok (en annan av mina drömmar).

Älskar att glädja andra, fynda på rea, tävla bortsett från kärleken till mörk choklad, hjärtan och chips :)

http://ihemmetslugn.blogspot.se

Jenny och Jon Sjöberg

25 juli 2013 15:25

Ja, dig har vi lite koll på... ;)
Och om jag minns rätt så var det väl en tävling du anordnade som "förde oss samman"...? Kan ha fel.

Hoppas att du lockar in några läsare till dig från oss. Du har ju bland annat en massa mumsiga recept som du delar med dig av.
Nu ska klotet hämtas, om det nu blev något. Kramar! /Jenny

 
Ingen bild

Linda

25 juli 2013 20:01

Hej, jag heter Linda. Ni känner till mig ganska väl!
Grattis till bloggen, och tack för att ni delar med er. Det är så roligt att kunna följa vänner på så stort avstånd och få möjligheten att komma så nära. För att ni vågar och vill.
Så länge det är roligt ska ni blogga på, och jag kommer alltid att följa er! :D

Jenny och Jon Sjöberg

25 juli 2013 20:07

Och nu känner vi ju båda till dig lite bättre. Så roligt att Jon till slut fick se dig live också. :) Och det kanske inte dröjer så länge tills vi ses och du blir ombloggad igen...? :) Kramar från oss båda! /Jenny

 
Ingen bild

Helena

26 juli 2013 10:51

Gillar er blogg, ni skriver bra och tipsar om en massa bra saker :)
Jag heter Helena och har kommenterat ett par ggr.
Jag bor strax utanför Gävle med sambo och två döttrar.
Vi bor i villa sen 6½ år tillbaka, sambon och jag har varit tillsammans i 10 år. Vår äldsta dotter heter Emma och är 3½ och vår yngsta heter Julia och hon fyller 1 år på tisdag :)
Vi har en vovve också, en chinese crested powder puff, han heter Billy och blir 12 år i november.
Jag bloggar också, men har en låst blogg. Hojta om du vill ha lösenord. :)

Det var lite om oss.
Ha en skön fredag med familjen
kram Helena

Jenny och Jon Sjöberg

26 juli 2013 13:16

Roligt att du berättar om dig själv. Tyvärr är väl en del av tipsen lite lokala... (Att Nestlé delar ut lite gratisprover har du säkert redan koll på: https://apps.facebook.com/nestlemetime/sverige/smakprov)

Om inte jag är helt ute och cyklar så är Julia på dagen jämngammal med Heidis Adam (bloggadress finns bland länkarna), hon kikar in här då och då. Han blir nog också ett på tisdag eller därikring i alla fall, tror jag.

Så roligt med en massa kalas att se fram emot! Grattis till alla i förskott från oss.

Mejla länk och lösenord så kikar vi gärna in hos dig. Det vore skoj. Ha en bra dag! /Jenny

 
Ingen bild

Helena

26 juli 2013 10:54

Glömde att skriva att jag är 31 år :) Men känner mig lika nu som när jag var 25 ;)
Sambon fyller 32 nästa söndag. Så vi har lite kalas att se fram emot.

Jenny och Jon Sjöberg

26 juli 2013 13:07

Man är ju inte äldre än man känner sig, eller gör sig. :) /Jenny

 
Ingen bild

Hanna

27 juli 2013 21:30

Hej!
Jag har följt er blogg sedan lite innan Ian föddes. Hittade den av en slump när jag googlade på nån barngrej och sen har jag fastnat. Tycker det är kul att följa er söta Ian och ert husprojekt:) Själv är jag 31 år och bor i Halmstad med min sambo och lilla Sigge som fyller 1 år på fredag. Vi flyttade till hus för 6 veckor sedan så det är kul att följa era husprojekt. Förstår inte hur ni hinner göra så mycket med en liten parvel, ni verkar vara väldigt driftiga. Själva får vi anstränga oss som bara den för att få något gjort när vår lilla buse tar nästan all tid. Det va lite om mig och min familj. Ha en bra helg!
Kram

Jenny och Jon Sjöberg

27 juli 2013 22:43

Hej Hanna! Roligt att du också gör dig till känna. :) Och roligt att du fastnat för vår lilla blogg.
Vi var i Halmstad på hösten 2011 och bodde på Scandic Hallandia i samband med ett Ullaredsbesök. Så tyvärr såg vi inte så mycket av staden, men minns att biblioteksbyggnaden stack ut... ända ut i Nissan.
Vi har nog alldeles för många projekt igång eller på gång men det är ju ens eget man håller på med. Säkert får du och din sambo mycket gjort också och även om ni inte får det så får ju Sigge er tid och uppmärksamhet istället och det är viktigare. :)
Ian har ju aldrig varit någon hejare på att sova men nu somnar han i alla fall tidigt om kvällarna och då passar vi på. Om dagarna får vi dela upp oss men det mesta går ju inte lika fort när man inte är två som jobbar...
Ikväll har vi fortsatt husmålningen. Inte det roligaste man kan göra en lördagskväll, men det ska bli så skönt när det är klart. Nästa sommar siktar vi på en "riktig" semester.
Tack för att du berättade om dig och de dina. Vi önskar dig en bra helg också. Kramar från oss! Och gratta Sigge i förskott. /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 28 mars 08:00


Vi var inte snabbast på´t men hade tur ändå för det fanns ägg kvar... Barnen letade kring Högåskyrkan och ganska snabbt hade barnen hittat varsitt fint Bamse-påskägg.    ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 27 mars 17:30

  Med posten kom en hälsning från Påskharen som meddelade att han tänkte ha vägarna förbi senare. Och så blev det! På eftermiddagen fick barnen syn på honom, men då hade han redan hunnit gömma påskäggen i trädgården. Så efter lite meet & greet f...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 17:15

Igår var det Pippi Långstrump-tema på bibblan och särskilt på sagostunden som hölls på ett annat ställe än i det vanliga runda rummet då uppslutningen var så stor. Lin och Sia, som var pippiklädda, gick bland annat tipspromenad innan de satte sig ner...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 12:45


... blev mycket lyckad och det var länge sedan som alla satt kvar så länge och åt middag. Det fanns allt möjligt att välja på i ost- och kexväg, men också lite godis, salta pinnar, sushi, stekt chilihalloumi med mera.   ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards