jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 19 juni 2013

Bosch Zoo'o ProAnimal

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2013 19:30

Det här ska bli Nalles päls värdiga motståndare. Det hoppas vi verkligen för vi har ju hundhår överallt. Det låter ju inte så hemtrevligt men det är stört omöjligt att få tag i alla för Nalle är ju ganska hårig, långhårig till och med. Så vi hoppas verkligen att den här dammsugen kommer att göra skillnad.

Bosch Zoo'o ProAnimalär en dammsugare som är speciellt framtagen för husdjursägare. Den har en mängd uppsättning munstycken och kan rengöra både golv och möbler, har hygenisk filtrering samt en naturlig odörreducering så det kommer lukta gott när man städat också. Vi är övertygade om att vi kommer att få det mycket renare efter dammsugningarna framöver.

Det här blir vår sjätte dammsugare under tiden som vi haft Nalle, så vi har testat en del. Några utav dem har varit värdelösa men så har vi ju betalat därefter också.

Den här tornadoröda dammsugaren kommer säkert att klara uppgiften bättre än de tidigare - och Nalle har antagit utmaningen!Hur kommer det nu sig att vi kommit över den här nya snabeldraken? Det var ju en utav grejerna som stod på vår affirmationslista, men inte var det meningen att vi skulle få en så snart som det blev. Affirmeringen fortsätter att fungera alltså.


Men ibland har man turen på sin sida och

vi tackar Vouges Dogblogjättemycket för den här toppenfina dammsugaren!

 
 
ihemmetslugn

ihemmetslugn

20 juni 2013 06:21

Näääe, vann du en dammsugare? Underbart, grattis =)

Eller ska jag säga "du vinner ju jämnt" ;)

http://ihemmetslugn.blogspot.se

Jenny och Jon Sjöberg

20 juni 2013 09:22

Japp, läste man texten färdigt så kunde man lista ut det. :) Tack! Jag provkörde den i källaren igår inför gästbesöket och den verkar mycket bra. Det luktar så otroligt gott! Dock låter den mer för vi har haft Ultra silencer på sistone, men man kanske vänjer sig.
Har faktiskt vunnit en dammsugare en gång tidigare, men det var en vattendammsugare som var knepigare än knepigast så den har vi inte kvar... /Jenny

 
Nathalié - Mamma till Charlie

Nathali - Mamma till Charlie

20 juni 2013 12:20

men grattis!! sån verkar toppenbra :).

http://yarp.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

20 juni 2013 12:36

I källaren är det ju inte lika hårigt så prövningen för dammsugaren blir när vi ska städa här uppe senare idag. Mest slående där nere var att det luktade så gott! /Jenny

 
Ingen bild

Linda

20 juni 2013 18:45

Jag gillar verkligen ordet "snabeldrake", och vad intressant att den verkligen luktar gott också.

Jenny och Jon Sjöberg

20 juni 2013 19:04

Visst är det ett härligt ord! :) Det blir nog dock att vi kommer att testa den imorgon här uppe för nu är det läggdags för Ian och vi ligger lite efter... /Jenny

 
Ingen bild

Sandra Jarl

16 april 2014 22:42

Hej Jenny!

Jag undrar så här ett år senare om du är nöjd med dammsugaren? Vi funderar på att köpa en..

Sandra Jarl

Jenny och Jon Sjöberg

17 april 2014 07:50

När det kommer till hundhår är den förstås bättre än vår Electrolux Ultra Silencer som vi har också. Nu har vi Boschen i källaren för filtret avger en så god doft när man dammsuger och för att Electroluxen är mycket tystare och vi kan dammsuga när barnet sover. Så det beror ju lite på om det är hundhår du är ute efter, att det ska lukta gott efteråt eller om det ska gå och dammsuga tyst men ändå någorlunda effektivt. Fast oavsett dammsugare kan vi inte riktigt hålla efter vår håriga hund som vi skulle vilja... /Jenny

 
Ingen bild

Per

11 mars 2017 13:02

Hej
Vi har också hund och vår dammsugare stinker alltid snabbt efter påsbyte. Vår nuvarande dammsugare suger upp håren bra, så det är den dåliga lukten vi inte gillar. Vi har funderat på centraldammsugare men om Bosch ProAnimal inte sprider dålig lukt hade den kunnat vara ett bra alternativ.
Tacksam om ni vill dela med er av era erfarenheter.
Hälsningar
Per

Jenny och Jon Sjöberg

12 mars 2017 08:42

Hej Per!
Nu har vi tyvärr inte kvar hunden, men dammsugaren får kämpa vidare. Men vi tycker att den fungerade bra och lämnade en bra lukt. Men förstås viktigt att man underhåller den och byter påse, filter osv. för det är ett måste för att det inte ska börja stinka. Men tyvärr tycker vi att den är klumpigare än maskinen vi har från Electrolux som vi skaffade för att inte störa barnen då den är mycket tystare. Centraldammsugare har vi ingen erfarenhet av, men vi bor inte så stort så sladden räcker runt här för oss.
Återkom om du har någon mer fundering så ska vi försöka hjälpa. /Jenny

 
Ingen bild

Per

14 mars 2017 10:41

Hej Jenny!
Det fungerar ju om man byter påse efter varje dammsugning, men det blir ju ganska dyrt...
Märkte du någon skillnad i lukten mellan Electrolux och Bosch dammsugarna när ni dammsög utrymme där hunden varit?
Electrolux har tvättbart utblåsfilter på sina nya dammsugare och det tycker jag verkar vettigt.
Hälsningar
Per

Jenny och Jon Sjöberg

14 mars 2017 22:40

Hej Per!

Jag kan inte minnas någon större skillnad mellan dammsugarna i det hänseendet. Överlag tycker jag dock att Electrolux vinner när det gäller aspekter som smidighet, vikt (särskilt golvmunstycket är tyngre på Bosch) och annat som jag uppskattar, exempelvis lättare start- och stoppknapp. Att utblåsfiltret numera är tvättbart är ju ytterligare ett plus.

Tilläggas bör att vi inte på något sätt sponsras av något av dessa två märken och att det säkert finns andra dammsugare som funkar minst lika bra, och att vi är nöjda med båda även om jag föredrar E-lux.

Hoppas att ni hittar en lösning som fungerar för er och att våra svar varit mer vägledande än förvirrande. :)

Mvh, Jon

 
Ingen bild

Per

16 mars 2017 06:46

Tack för informationen Jon!
Det är alltid bra att få synpunkter från "vanliga" användare och inte bara läsa test resultat!
Hälsningar
Per

Jenny och Jon Sjöberg

16 mars 2017 17:22

Det var så lite så, Per. Lycka till med dammsugningen! /Jon

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se