jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 17 juni 2013

Med inte allt för stor förvarning...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 juni 2013 11:00

... blev det bestämt att Jon behövde resa iväg via jobbet. Han for i fredags och det var ju förstås extra tråkigt att det skulle bli över en helg.

Det var ju inte heller planerat att Ians första tand skulle börja komma i samma veva. Som vi har väntat på denna tand och så kommer den nu. Och tro inte att den dyker upp särskilt snällt. Ian som är väldigt emotionell annars har ju varit det ännu mer nu om man säger så.

Vädret har varit skit också: regn, hagel, åska och sol i någon rörig ordning. Och till råga på allt så fickjag min mens precis samma dag som Jon åkte iväg.Och med mensen kom också en jävla mensvärk. Så för den skull kanske Jon hade det lite bättre härifrån för med honom vore nog inte tålamodsstubinen lika lång som den är med de andra två.Innan graviditeten led jag inte särskilt mycket då det var dags, hade lite ont i ryggen någon gång. Men nu har jag ont hela tiden i "njurområdet" på ryggen. Innan märkte jag aldrig av någon ägglossning heller. Kan ju dra en slutsats, typ:


Eftersom jag numer märker av ägglossningarna och blir "översexuell" vid dem: bli med barn!

Eftersom jag numer märker av mensenmeden otrolig värk: bli med barn så du slipperden smärtan (och får andra istället...)!


Inte helt ologiskt kanske, om det nu är fortplantning som det är frågan om. Dålig tajming var det i alla fall och jag hoppas att jag snart blir människa igen.Så denna ensamtid med gänget har väl gått så bra som den kunnat, och gått har det nästan gjort i ett. Men det har gått och det är ju det viktigaste. Fast innan nästa jobbresahoppas jag på lite längre förvarning innan det bär av. Och ingen jobbig tandsprickning. Och inget dåligt väder. Och ingen mensvärk. /Jenny

 
 
ihemmetslugn

ihemmetslugn

17 juni 2013 12:50

Vädret har verkligen varit skrutt hela helgen, en sån där ligga inomhus med tvseriebox och en massa onyttigt helg =)

http://ihemmetslugn.blogspot.se

Jenny och Jon Sjöberg

17 juni 2013 13:04

När solen väl är framme är det genast jättevarmt så det är svårt att klä sig när det är promenaddags. /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se