jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under maj 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 maj 2013 19:00

Vi ger Ian mestadels burkmat.

Vi hänger inte ut tvätten, här går oftast torktumlaren.

Vi har inte ansökt om någon förskola.


Men så här gör vi.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 maj 2013 20:52

Jorå, man kan verkligen tävla om ALLT! Nu tävlar Martin Melin ut sig själv. Allvarligt alltså. Det är bara att svara på en fråga och hoppas på att man har slumpen på sin sida. Intressant vinst. Mycket intressant vinst. ;) /Jenny

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 maj 2013 19:47

Fast först storstädade vi inne, sedan skulle Nalle rastas, sedan skulle vi äta, efter det hade Ian vaknat och skulle äta han också. Men sen kom vi oss ut. Det går ju inte att bara göra saker nuförtiden...Jon började klippa gräset. Han gjorde ett försök att vara miljövänlig (som han brukar vara) och köpte miljöbensin till gräsklipparen, men se det tyckte inte maskinen om och gick i otakt. Riktig bensin fick det bli. Under den pausen passade jag på att rensa i rabatten, klippa bort döda grenar i vinbärsbuskarna och så vidare. En hel skottkärra fick jag ihop.Det var ju inte riktigt meningen att det skulle bli så mycket. Under tiden lekte Jon med Ian och Ian fick testa studsmattan för första gången. Han gillade den! Men så verkar han ju vara förtjust i det mesta så länge det händer något... (Som inte låter farligt.)Nu ligger dock Ian och sover. Jag badade honom och smorde in honom och sedan myste vi framför teven till Barnkanalen (där Shere Khan kallade Mowgli för tölp...) som Ian höll på att somna till. Det blev en lång dag med mycket tid utomhus för honom. Bara att ta fram vällingen och efter den slocknade han i sin säng. Och där hoppas vi att han sover gott tills imorgon bitti.I trädgården blev det trimmat efter vad batteriet till trimmern lät oss. Hela baksidan hann jag dock med innan batteriet dog. Vi får ta resten imorgon. Det var ändå lite mer som stod på listan över det vi tänkt göra idag som inte hanns med. Bara att flytta fram det som återstår, för nu har vi gjort kväll från trädgårdsarbetet.

Grillen är igång och vi ska njuta av en sen middag på tu man hand, och så med Nalle i närheten förstås. :) /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 maj 2013 19:43

    

Crazy daisies är ingen nyhet för oss men eftersom vi aldrig haft en trädgård har det inte varit läge att skaffa en egen. För vi har velat ha en!

Nu har vi trädgård. Nu har vi en crazy daisy. Härlig underhållning! Det tyckte nog Nalle för han låg och tittade länge på den galna blomman... eller också var han livrädd... ;)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 maj 2013 19:40

Nej, så heter de säkert inte. Men i brist på bättre namn och kunskap om vilket så låter det väl bra...? Det fortsätter att komma upp lite av varje i trädgården som vi inte lärt känna så väl än. På framsidan har vi upptäckt de här tulpanparet vars blad är liksom lite spetsiga. Jättefina är de i alla fall!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 maj 2013 20:35

"... Jump, I know my heart can make you happy
Jump in, you know these arms
Can feel you up
Jump, you want to taste my kisses
In the night then
Jump, jump for my love..."Jag började sätta ihop studsmattan medan Ian sov på eftermiddagen men hann inte så långt. Fick fast själva mattan men hann inte få upp pinnarna och nätet. Vi återupptog uppgiften när Jon kom hem (med avbrott för bland annat onöjd Ian och Hell's Kitchen). Efter lite krångel med skyddsnätet kom studsmattan till slut upp och vi kunde testhoppa.Men shit vad jobbigt, det där orkar väl inte vi heller... ;) Tur att det var Ian som tjatade och ville ha en. Men i och med det här köpet kan vi stryka en av grejerna på affirmationslistan. Yay!

Studsmattan verkar i alla fall vara helt okej och om den var billig eller ej vet vi inte men 1450 kr betalade vi för mattan med skyddsnät, diameter 305 cm och den håller för 150 kg. (Finns som erbjudande på Jysk till och med söndag.) /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 maj 2013 19:00

Här och var kommer det upp så mycket fint i vår trädgård. Blommor kommer så där charmigt oplan(t)erat här och var. Några tulpaner fick faktiskt följa med in även om de så klart är vackrast på plats.

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se