jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under maj 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 maj 2013 21:15

Och idag var det dags för årets första för oss. Vi for till Karlsholme i Mariestad och gick på vårmarknad i toppenväder. Vi gillar att gå omkring på marknader och titta på allt och alla och även äta gott. Och med just det goda hade vi tur för det stod en langosvagn på plats. Langos är ju så underbart gott!


Langosmums på marknaden.


På marknaden hittade vi lite av varje. Några t-shirtar till Ian, en haklapp, en färgglad vindsnurra, en grässax (tror den heter så...), några textade skyltar, ett par plåtkrukor och tillbehör till bevattningen, för nu är sommarvattnet påsatt och vi har ju en del gräsfrön att vattna.


Vad vi hittade på marknaden.


Det blev också en ballong till Ian. SvampBob fick det bli. Och det krävdes en viss teknik att gå omkring med den fastknuten i vagnen bland allt folk i de trånga gångarna mellan stånden, för viss vind var det. Men det var bara ett fåtal som jättesvampen lyckades slå till och särskilt ont fick de ju inte.


"-Vem bor i en ananas djupt i det blå? -SvampBob Fyrkant!"


Vi hade sett att det skulle bli fint väder och försökte komma iväg tidigt för att hitta en hundvänlig parkering. För det blir fortare varmt i bilen än man tror. Vi hittade en plats som fick bli en parkering och vi satte upp vår skylt i rutan.


En förhoppningsvis ursäktad parkering i skuggan...


Det var en mycket bra start på marknadssäsongen för vår del, men väl hemma igen väntade den ofärdiga trädgården på oss. Men det tar på det i alla fall.

På tal om marknader så får vi möjligheten att göra marknadsbesök nummer två redan i nästa vecka. På Kristi himmelsfärdsdag är det Grönköpings marknad i Hjo.

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards