jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Direktlänk till inlägg 28 april 2013

Fyra jättebra filmer

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 april 2013 19:00


De fem legenderna. En saga om legenderna John Blund, Påskharen, Tomten med flera som måste bekämpa Beck Svart innan han helt suddar ut barns goda drömmar och fantasi. En film som värmer!Hotel Transylvania. Dracula försöker beskydda sin dotter från människorna och tror att han byggt ett säkert hem åt dem och andra "monster". Men en dag kommer en vilsen backpacker på besök... Skojigt underhållande!ParaNorman. Norman är en pojke med en mycket speciell gåva av den paranormla sorten. Detta är något som han blir retad för, men skrattar bäst som skrattar sist. En dag behöver Normans by honom mer än vad de någonsin kunde ana. En unik film om en unik pojke!Berättelsen om Pi. Ang Lees otroliga film som lämnar tittarna i en stor ovisshet: vad är det egentligen som är dröm och vad är verklighet? Och det gäller både filmens specialeffekter som är helt fantastiska och filmens händelseförlopp. Så vacker att det faktiskt gör lite ont!


(Samtliga filmposters är lånade från imdb.com.)

 
 
Malin

Malin

28 april 2013 19:12

Tack för tipsen :) är sugen på att se PI :)
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

28 april 2013 19:13

Vi köpte faktiskt Life of Pi-BD:en häromdagen, inte ofta vi verkligen köper filmer, men kände att den här skulle vara värd att ha i samlingen. De andra har vi streamat. Se den! /Jenny

 
Caroline, längtan efter fler barn!

Caroline, längtan efter fler barn!

28 april 2013 22:36

sv: Just nu försöker jag inte ens att tänka på det! Det är så sjukt att det kan ha blivit så allvarligt ändå så syns det inte ens i våran lägenhet. Har varit borta hela helgen för att få tänka på annat. Försöker tänka bort det, låtsas som att ingenting är fel, allting löser sig säkert men det känns tråkigt då det verkar röra sig om väldigt mycket pengar och sen att det kom nu precis innan vi ska flytta, tråkigt! Visst känns det som att man kastar pengar i sjön när man sitter där och betalar försäkringen, men när det väl händer något är det så skönt att ha den bakom ryggen. Nu verkar det som om det inte hade spelat någon roll om vi haft försäkring eller inte, den försäkringen vi hade verkar inte täcka vattenskador som förstört fastigheten utan bara om den förstört våra saker. Men vi har lärt oss en läxa och nästa gång (Om två månader) när jag skaffar en försäkring är jag noga med att kolla vad som faktiskt ingår i den.

http://fames.se/caroline

Jenny och Jon Sjöberg

29 april 2013 05:19

Hoppas att den tråkiga historian löser sig någorlunda i alla fall. Kram! /Jenny

 
Fru Eriksson

Fru Eriksson

28 april 2013 23:48

Tackar för Filmtips :)
/Kraaaaam Annmi

http://frunsblogg.blogspot.se

Jenny och Jon Sjöberg

29 april 2013 05:17

Vi har ju inte haft filmväder på sistone direkt och man vill ju inte hoppas på det heller... Men det kan ju vara skönt att sitta ned med en bra film ändå. Kram! /Jennt

 
Nathalié - Mamma till Charlie

Nathalié - Mamma till Charlie

29 april 2013 08:25

har inte sett någon av dessa.. jag är så ouppdaterad nu för tiden! älskar att kolla på film, men nu har det varit så mycket annat.

sv, Ja, men så känns det för mig med. Att man är mamma.. det känns konstigt att säga på nå vis, haha, fortfarande så ovant :). fast jag har ju inte varit det så länge i och för sig, hehe.

haha ja, Ian kanske blir en väldigt trött tonåring så då får ni kämpa med att få upp honom till skolan sen istället för tvärtom, hehe. Jag bara väntar på att det ska vända för Charlie, alla håller på och skrämmer upp mig att hon kommer bli jättejobbig snart :P. men äh, det överlever man ju också. fast det är klart det är jobbigt om man inte får mycket sömn som är sammanhängande.

http://yarp.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

29 april 2013 08:28

De här filmerna såg vi ju inte på en kväll precis, utan under en utdragen tid... :) Det blir inte att vi ser varken film eller TV heller för den delen. Ian är ju underhållning så det räcker och blir över! /Jenny

 
Ingen bild

En mamma

30 april 2013 07:52

Bra med lite filmtips till ungarna, kan vara bra att ta till om det bli dåligt väder till helgen.

Jenny och Jon Sjöberg

30 april 2013 09:08

Och om tiden finns är de inte dumma att sitta ner och titta på även som vuxen. :) /Jenny

 
Ingen bild

En mamma

4 maj 2013 19:45

Haha, nej jag ser helst vuxenfilm när ungarna somnat, mina barn är så pass stora nu så dom ser film utan vuxna, och vi föredrar lite mer action än tecknade barnfilmer erbjuder.

Jenny och Jon Sjöberg

4 maj 2013 19:55

Får hoppas att de här filmerna passar dina barn då. :)
Fast Berättelsen om Pi kanske är mer för äldre... /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 17 juni 14:17


Mellis som paus i leken "tivoli". Roligt att de kommer på något att ta sig för själva, men undrar om de är lika duktiga på att städa upp efter sig sedan? För det är mycket som behövs på ett tivoli vad det verkar... ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 17 juni 08:45


  Roligt med en liten vinst från Postkod.

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 16 juni 12:08


I fredags blev Sia sex veckor, så snart blir det till att börja räkna i månader istället. Idag var jag och Lin till BVC med henne för vägning, mätning och vaccination mot rotaviruset. Sedan förra besöket för två veckor sedan hade hon ökat lite över...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 15 juni 16:05


Träning och träning?

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se