jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under mars 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 mars 2013 14:10

 

Tills alldeles nyss har våra sällskapsspel legat kvar i kartongen som de hamnade i vid flytten från lägenheten. Nu står de prydligt uppradade i skåpet. Vi gjorde av med lite färgslattar vid omålningen så det blev grönt och lila invändigt. Dessutom fick Nalles saker plats. Nalle har en del grejer han också: vintertäcke, kyltäcke, regntäcke, hundspel med mera...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 mars 2013 21:48

Hoppas verkligen att lagersaldot hos Nelly stämde när vi klickade hem den här fina fleeceoverallen från Lundmyr. Nu 279 kr, ord. pris. 699 kr, och den fanns bara i storlek 70 och det tror vi kommer passa perfekt.


Tillägg: Nu går det inte att hitta produkten längre. Hann vi köpa varan, eller hann den ta slut...?

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 mars 2013 20:30

Älskade älsklingen min vilar i sin säng,

handen knuten tryggt runt mammas finger,

och efter favoritgodnattvisans refräng

mot drömmens land lätt små tankar springer.


~ © Jenny Sjöberg © ~ 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 mars 2013 20:09

... och där fick vi lite av varje gjort. Säljarna var snälla och lämnade två extra frysar och en kyl åt oss. Vi har en frys igång och det är mycket smidigt med extra förvaring. Om vardagarna gör jag ibland mer mat så det blir några matlådor när jag ändå lagar mat och vi behöver aldrig oroa oss för att inte få plats med lådorna.

Dessa vitvaruskåp har stått lite här och var i källaren men nu har vi ställt ihop dem. Ordning! Vi har också börjat ordna i det blivande kontoret, vi har målat i det som ska bli städskrubb och nu är det också nymålat i sällskapsspelsskåpet. Ian passade på att spela lite Galenpanna medan vi höll på och stökade runt... Vi tror att han vann. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 mars 2013 11:17

Som över en natt har Ian blivit riktigt duktig på att sitta själv. Det är väl en del balans som fattas fortfarande, men han kan sitta själv utan stöd längre stunder.

  

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 mars 2013 17:45

(Bild lånad från SVT.se)


Det är imorgon dags för Andra chansen-tävlingen som tar plats i Karlstad i Löfbergs Lila Arena (hemmais för bästa hockeylaget ever!). Och det är dessa bidrag som tävlar om de sista två platserna till finalen i Stockholm.


1. "You" – Robin Stjernberg
2. "Vi kommer aldrig att förlora" – Eric Gadd
3. "Hon har inte" – Caroline af Ugglas
4. "Jalla Dansa Sawa" – Behrang Miri
5. "Hello Goodbye" – Erik Segerstedt & Tone Damli
6. "Begging" – Anton Ewald
7. "Burning Flags" – Cookies N Beans
8. "In And Out Of Love" – Martin Rolinski


Det är lika svårt som vanligt att tippa hur folk kommer rösta. Vi tror att Hello Goodbye-bidraget går vidare, tillsammans med Caroline af Ugglas. Fast vi är inte så intresserade. Egentligen. Heja Färjestad! :)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 mars 2013 13:30

Vi gillar som de allra flesta kladdkaka men vi gillar också jordnötter och kola och de tre tillsammans blir helgens gofika. Kakan står och svalnar nu och jag väntar med att smaka tills Jon kommer hem - men jag tror att den är supergod!

Receptet hittade jag i senaste numret av Coop-tidningen Mersmak, men fanns HÄR på nätet också. (Jag bytte ut mörk choklad mot ljus då jag tycker bättre om ljus.) /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se