jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under februari 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 februari 2013 13:29

... men varken Nalle eller Ian har erbjudit sin hjälp. ;) /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 februari 2013 13:04

I hemmets lugn efterlyste hjälp med att hitta tofflor och jag hade lite tid över så jag googlade runt och hittade en sida som jag tipsade om. Och just mitt tips blev visst det bästa så jag fick ett litet paket som belöning med posten. Egentligen skulle det bara ha varit en film men det låg lite annat i också. Ian gillade kortet, Jon kommer älska den mörka chokladen som både är krav- och rättvisemärkt (allt helt i hans smak), tvättmedelsprov som kommer passa bra när vi kör Nalles grejer och så fick den här ömfotningen skavsårsplåster. Tack så mycket! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 februari 2013 18:44

Jag tror att bloggen ska fortsätta att vara reklamfri framöver, för jag tror att jag lyckats med att betala bort den. Jag skapade ett konto hos WyWallet, laddade det kontot med pengar och sedan fungerade det inte (!) och jag fick ringa kundtjänst, men efter det så gick sms-köpet igenom. Imorgon vet vi. :) /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 februari 2013 14:30

... och/eller mammagruppsfika var dagens Ian-aktivitet. Det var Johanna - tack så mycket för jättegod kladdkaka! - som tagit på sig att vara först ut med att bjuda in mammor och bebisar hem till sig.

Och det betydde ju samtidigt att jag inte alls hade långt att gå. Det är så nära att Ian fick åka pulka dit. Han har bara åkt i trädgården tidigare, men det gick bra både dit och hem.

Vi träffades och pratade om allt möjligt och bebisarna spanade in varandra. Vid något tillfälle sov alla de små - alla utom Ian "vaken-alldeles-för-ofta" Sjöberg förstås. ;)

Godingarna från vänster till höger: Alice, Alvin, Elias, Didrik och Ian.


Jag är inte säker men jag tror att Didrik är äldst, sen Alice, sen Alvin, följd av Elias (föräldrarna får rätta mig om ni läser...) . Augustibarn är de nog i alla fall allesammans.

Septemberbarnet Ian är yngst, medan hans mamma är äldsta mamman. Det är jag tyvärr säker på. Balans kanske det kan kallas...

Hursomhelst var det jätteskoj att ses så här "hemma hos". :) /Jenny

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 februari 2013 20:32

Idag var vi på babysimmets andra gång - och då fick Ian göra sitt första dyk.

Så här ser en liten Ian ut under vattnet.

 


Han såg lite förvånad ut när han kom upp igen, men det gick bra.


Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 februari 2013 17:46

För inte så länge sedan såg jag en tröja på en blogg. Den var blå och vit, och det stod "82", mitt födelseår, på den. Jättefin tyckte jag. Jag kommenterade direkt och undrade vart bloggerskan hittat den.

Jag fick till svar att den var från Gina Tricot, men att den var slutsåld på hemsidan. Hon tyckte däremot att jag kunde kolla i närmsta butik om den fanns där när jag fick chansen. Idag gjorde jag det. Men den hade sålts slut där också. Tyvärr.

Och just det ja, det skulle ju komma en sur twist på det här: Gissa vad för sorts tröja expediten hade på sig? /Jenny

Den här tröjan finns INTE på Gina Tricot i Skövde... om inte HON är där. ;)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 februari 2013 12:39

... det har Ian gjort! Äntligen har hans "hjälp" vid datorn givit utdelning. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 februari 2013 20:00


Nja, kanske inte riktigt så många, men ganska många ändå har jag sytt fast i Ians sänghimmel. I och med renoveringen av källaren och mitt pysselrum har jag inte kommit åt mina pysselgrejer tidigare, för rosorna har vi haft ett tag.

De söta gula rosorna i sidenband har Ians farmor Marianne gjort till honom. Sänghimlen sitter i Ians rum och där sover han inte än, men när han gör det kan han kanske ligga i sin säng och räkna rosor istället för får. Nu hänger tyget som en myshörna över den uppblåsbara fåtöljen istället. /Jenny


  

Innan Ians spjälsäng står under sänghimlen används den till myshörnan.

Där kan Ian få en sagostund. Idag har Jon läst barnboken "Pite och Palt rymmer".

Ian

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se