jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 8 december 2012

Linda ska gästblogga hos oss

Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 december 2012 13:39

Inom kort gör vår kompis Linda debut som gästbloggare hos oss. Hon har ett inlägg på gång om en resa som hon gjorde i somras, så Linda kommer attbli lite av vår alldeles egna resereporter! Här presenterar hon sig själv:


"Hej! För länge sedan, f.Jo (före Jon), delade jag klassrum med Jenny.Sedan dess har vi varit i kontakt främst via internet då jag bor på Irland sedan många år. Jag åkte först hit för att göra en examen i engelska. Jag planerade att studera utomlands och det vore bra att ha på papper att jag var väl kvalificerad i det engelska språket. Några månaders studier och en examen senare åkte jag hem till Sverige för att tänka på framtiden.

Ganska snart tog jag beslutet att återvända för att jobba på Irland. Sedan dess har jag bott och jobbat här på den gröna ön. Jag är strax inne på det åttonde året. Cork är Irlands näst största stad och här har jag bott i alla år, förutom ett som tillbringades i Dublin.

Det jag gillar med Cork är att staden känns varken för stor eller för liten utan alldeles lagom.

Här bor folk från världens alla hörn bredvid varann. Vi är en del av det moderna Irland, och det är mycket mer än bara Guinness, golf och gröna kullar.

Jenny frågade mig om jag ville gästblogga lite, främst för att dela med mig av reseupplevelser på och utanför denna ö. Det vill jag gärna, och jag är tacksam för chansen att få prova på att blogga. Jag hoppas kunna inspirera någon av Jennys och Jons läsare, kanske även Jenny och Jon själva, att i framtiden göra liknande resor. I mitt nästa inlägg berättar jag om en av de resor som jag gjorde i år. Hoppas att vi ses då!"

/Linda

 
 
Ingen bild

Johan

13 december 2012 18:02

slainte

Jenny och Jon Sjöberg

13 december 2012 18:08

Fick ju googla lite här då: "Slinte (slahn-chə) is a word literally translating as "health"[1] and is commonly used as a drinking toast in Ireland, Scotland and the Isle of Man."
Trodde först du var emot lokaltidningen. SLA inte! Hehehe. /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se