jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2012

Ny dag och nya tag

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 augusti 2012 07:51

Jag somnade ganska fort igår och fick några timmars sömn innan det första toaspringet. Men så stel jag är - och fötterna värker (stödstrumporna är på igen...), fingrarna värker och höfterna värker men annars är det bra. ;) Bebisens sparkar lite mindre men jag känner av hur den rör runt därinne, fast utan att verka vara på väg ut. Inte så konstigt det kanske - vem vill ut till den här röran?!


Vid lunchtid ska jag till arbetsterapin och få ut ett par skydd för händerna för det här håller inte. Ringde nu på morgonen och fick tid samma dag. Bebisen kan ju komma nu men det kan ju också vara 24 dagar kvar så kan jag få lite hjälp så tar jag den gärna.


Idag är det trädgårdsstängsling som gäller. En granne berättade att vattenledningen för sommarvattnet verkar gå mitt i en av gränsmarkeringarna så det ska vi vara försiktiga med. Men annars hoppas jag att Jon, som stängslat förut, har allt under kontroll. Två dagar är avsatta för detta, fast det gör ju inget om det blir klart tidigare. Att få fast grinden kanske blir det knepigaste ändå...


I huset finns det hur mycket plock som helst för det står kartonger här och var och möbler som ska sättas ihop och det är inte det lättaste när fingrarna inte är medgörliga. Uppvärmingen här på tangentbordet fungerar väl så där. Golvläggaren bör vara på plats idag också - så får vi ser hur bra eller illa det är ställt med badrumsgolvet.


Framåt helgen hoppas vi att vi gjort klart det vi kan så vi kan börja ladda batterierna. Vi har ju trots allt en förlossning inom kort att ta oss igenom också. Och lite mer förberedelser skadar inte. Och när bilen inte längre är fullproppad med kartonger får vi kanske plats med bb-väskan... :)


Men innan vi tar tag i dagens göromål väntar frukost och lite slutkörning av Nalle... och sedan är det ju någon som måste vakna också... ;) /Jenny

 
 
skrivmoster

skrivmoster

15 augusti 2012 21:28

Hoppas ni siktat in er på sängen och en skön natts vila! Som ni jobbar! Inte kan man tro att du är höggravid, som du går på!! Det är duktigt och visst - "graviditet är ingen sjukdom"! Men det är tungt och speciellt så nära som det nu är. Det är enligt min räkning 11 dagar kvar ... Ha ha ha!! Knip igen tills dess!! :))
Kram på er arbetsmyror!!

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

15 augusti 2012 21:56

Och den här dagen har sett ut ungefär på samma sätt - på ont och gott. Jag har ju som du skriver ingen sjukdom men så ont det gör i kroppen. Det blev ju en vända till arbetsterapin idag och inatt ska jag sova med skydd runt handlederna så kanske det inte gör lika ont imorgon.

Nej, det är inte många dagar kvar. Som värst runt 24... ;) Vi är inte riktigt förberedda än - särskilt inte fysiskt efter de här dagarna.

Svettiga kramar till dig. Nu blir det snart duschen och sängen. :) /Jenny

 
Bitte

Bitte

15 augusti 2012 21:37

Grattis, du vann Bebisboken. Så spännande, snart är det dags. Stort lycka till och många kramar, jag mailar dig lite detaljer!

http://bittesblogg.com

Jenny och Jon Sjöberg

15 augusti 2012 22:02

Tjoho! Vad roligt och precis vad vi behöver nu när vi har så mycket annat på gång för att komma ihåg ALLT i bebisens väg! :)
Inväntar med spänning ditt mejl. /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 28 mars 08:00


Vi var inte snabbast på´t men hade tur ändå för det fanns ägg kvar... Barnen letade kring Högåskyrkan och ganska snabbt hade barnen hittat varsitt fint Bamse-påskägg.    ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 27 mars 17:30

  Med posten kom en hälsning från Påskharen som meddelade att han tänkte ha vägarna förbi senare. Och så blev det! På eftermiddagen fick barnen syn på honom, men då hade han redan hunnit gömma påskäggen i trädgården. Så efter lite meet & greet f...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 17:15

Igår var det Pippi Långstrump-tema på bibblan och särskilt på sagostunden som hölls på ett annat ställe än i det vanliga runda rummet då uppslutningen var så stor. Lin och Sia, som var pippiklädda, gick bland annat tipspromenad innan de satte sig ner...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 12:45


... blev mycket lyckad och det var länge sedan som alla satt kvar så länge och åt middag. Det fanns allt möjligt att välja på i ost- och kexväg, men också lite godis, salta pinnar, sushi, stekt chilihalloumi med mera.   ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards