jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 30 december 2011

Alla är redo utom...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 30 december 2011 19:15

SJ!

För redan nu, innan Folke och Mariannes tåg, ens har hunnitpåbörja resan från startstationen i Luleå är det försenat. Tåget skulle ha lämnat Älvsbyn 17.42 och nu är ny avgångstid beräknad till 20.35 Nu sitter de på tågstationen och väntar och har alltså gjort så i flera timmar... Det går inte att läsa sig fram till på SJ:s hemsida vad det är som orsakar förseningen men vi håller tummarna för att tåget i alla fall kommer iväg som det nu är utsatt från Luleå klockan 19.30 Vi vill ju inte helt missa att fira in det nya året tillsammans. För hur kul är det egentligen att skåla in det nya året någonstans i Tjotaheiti med SJ:s dricksvatten i tetrapack...?

 
 
skrivmoster

skrivmoster

31 december 2011 07:21

SUCK... Så är det! Man vågar inte längre boka en resa med SJ för man vet inte om man nånsin kommer fram. Att bli försenad ingår i deras koncept. Håller tummarna för Piteborna att dom kommer fram i tid till att fira nyår! Det är ingen speciellt rolig sits att sitta på en järnvägsstation och vänta på ett tåg som aldrig kommer.

Önskar er alla en riktigt trevlig nyårsafton och ett Gott Nytt År!

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

31 december 2011 07:58

Tåget kom iväg till slut i alla fall men inte har det hunnit köra in all den förlorade tiden. Att vi ska ha sådana avstånd i det här landet!
Hoppas att den nu utsatta tiden stämmer...

Gott nytt år till dig! /Jon

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se