jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under september 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 september 2011 20:00

Näej, det kan jag nog inte hålla med om. Ibland känns det riktigt skönt att ligga på rygg. Jon kan bara instämma... ;) /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 september 2011 19:45

  

Få har väl undgått att ponchon ser ut att bli höstens stora modeplagg. Det står om ponchos i allt från Amelia till ICA Kuriren.

Men en snygg poncho har inte funnits i min garderob - tills nu. Och det tack vare maidab! Jag hade turen att vinna en ljuvlig poncho i en tävling hos henne.

Tack så mycket för denna fina vinst! /Jenny

  

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 september 2011 13:45

Det börjar kännas som om vi har svängdörr hos veterinären. Idag var det dags igen. Nalle har varit lite om sig och kring sig och kliat mycket i öronen. Inatt var han extra aktiv och vid lunchtid fick vi en veterinärtid.

Diagnosen blev öroninflammation orsakad av svamp - och svampen i sin tur har väl trivts extra bra i det här fuktiga vädret. Regnelände!

Nu blir det örondroppar morgon och kväll i fjorton dagar. Och nej, det är inte alls roligt att få droppar i öronen, tycker Nalle. Och nej, det var inte det lättaste att ge honom dem heller. Hoppas att det kommer gå smidigare. Vi har ju några gånger att öva på...

Men det var väldigt fint i palmstaden Karlsborg.

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 september 2011 08:45

Jag gillar verkligen att kunna göra smycken personliga. Det här är ett av mina senaste halsband med min text, "My way", från Ritaz Design. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 september 2011 20:17

Det var då tusan vad svårt det var att få igång fagersannaborna! Men skam den som ger sig. Ikväll har vi varit runt på byn och affischerat. Det kan ju vara så att folk inte vet om tävlingen som pågår på Estrellas sida där lokala klubbar kan vinna pengar. Men nu har vi varit runt som i Anslagstavlan-reklamen och nyst bort alla andra affischer. Nej, det gjorde vi ju inte... Hihihi!

Men förhoppningsvis kommer någon nu att uppmärksamma denna tävling. Chansen att vinna 10 000 kr till klubben är faktiskt inte så långt borta.

Just nu har Fagersanna IF 12 röster - och de rösterna har vi skrapat ihop. Tävlingen pågår till och med den 6 november och hela 73 klubbar kommer att vinna. Men ni måste ju rösta! Innan helgens chipspåser slängs/återvinns - glöm inte att lägga en röst. Använd datumkoden på påsen - det är lätt och går fort.

Kom igen nu då! Ööööööööööööööööööööööööööka!!!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 september 2011 14:46

... gör väl ingen nuförtiden? Jo, tydligen. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 september 2011 14:44

Sommaren är slut. Badsäsongen är över. Bryggan ska upp. Hösten är här.

Men det finns ju en och annan minipool i trädgårdarna häromkring nu...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 september 2011 12:16

Jag läste just på Aftonbladets hemsida om prästen som vanvårdat sina hundar. Och sitter nu här måttligt förbannad. Han försvarar sig och säger: "Jag är inte mer än människa." Det där är inte vad jag kallar människa!

De sex hundarna har levt instängda i ett mörkt garage i sin egen avföring. Hundarna hade frätskador på tassarna, ögoninflammationer, tandsten, allvarlig lunginflammation och lösa knäskålar. Två av hundarna fick avlivas.

Att det ska vara så himla svårt att ta sitt ansvar! "Men de hade varit mycket ute i Guds fria natur", säger prästen. Idiot!

Och säkert finns värre djurplågeri som sker som aldrig kommer fram... /Jenny


Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se