jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under september 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 september 2011 09:22

På något vänster har jag återkommit till Martin Melins blogg. Ena dagen finns det bilder på honom i polisuniform, andra dagen halvnaken i badrummet! (Men texterna är också bra...)

Just nu finns det en massa foton på honom när han är omgiven av kändisar som Emma Wiklund, Mia Skäringer, Agneta Sjödin, Rickard Sjöberg med flera.

Men det här är säkert bara ett tillfälligt tidsfördriv. Något övergående... Jag menar, halvnakna män, eller män i polisuniformer - vem gillar sånt?! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 september 2011 17:00

Idag har solen faktiskt synts till lite grann. Det har ju regnat också förstås, men lite mer solsken än vanligt har det blivit. Nästan lite bländande... 

Det har i alla fall varit skönt att slippa torka Nalle i tid och otid efter promenaden. Idag har vi bland annat tittat på hästar och klicktränat.

 

Jon var iväg på lastbilstur på jobbet igår men idag är det som vanligt igen. Och en lugn kväll väntar. Blir glass, chips, godis och film! Har både Trolljägaren och The kids are all right på gång.

På lördag far vi nog till Karlsborg och går på Bondens marknad, kanske att det blir en till vända i hinderbanan också. Inte far vi till Mallorca och gottar oss i värmen precis - men trevlig resa till de som åker! ;)

Hoppas ni får en mysig kväll allesammans och att helgen blir fin! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 september 2011 16:27

Nalle ligger och drömmer väldigt ofta. Och väldigt livligt! Han sprattlar med benen, gör konstiga ljud och det rycker i hela kroppen på honom. Riktigt underhållande - förutom när han låter för högt när man ska sova och han ligger och springer på golvlisterna...

Detta drömmande har jag länge velat ha på film men han verkar ha ett sjätte sinne när det gäller det. Så fort jag närmar mig med kameran så slutar han. Det här är nog det närmsta jag kommer komma. /Jenny

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 september 2011 13:26

Bridesmaids är underbar och det här är min favoritscen från filmen. Ni som sett den vet ju bakgrunden, men säkert tycker ni andra som (snart!) ska se filmen att det är skoj också! /Jenny

Bridesmaids - Car Scene from Justin Cochran on Vimeo.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 september 2011 11:34

Nalle, och vi också för den delen, fick en mycket lugnare natt. Kanske har örondropparna redan lindrat det värsta? Skönt för oss alla.

Både igår och i morse gick det oväntat smidigt att ge honom örondropparna. Inte utan att man blir förvånad när något går lätt för engångsskull.

Han har knappt kliat sig i öronen alls och det är ett gott tecken. Hej då, svamp! Bara artrosen, hd:n, smärtstillande medicinen, specialfodret mot kristaller i urinen och så vidare kvar.

Men det fuktiga vädret fortsätter. Hur mycket kan det regna egentligen?!

Superhunden Nalle med svamp i öronen och kristaller i urinen.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 september 2011 10:48

Jag återkommer till förra natten för den var märklig på fler sätt än Nalles oroliga sömnlöshet. Jag vaknade upp med en hudförändring på min axel!

Och ingen av oss har någon aning om hur detta märke kan ha uppkommit. Det är typ hundra år sedan jag såg ett sådant sist.

Men var är det man får dem ifrån nu igen? Är det utomjordingar? Landlevande sugfiskar? Promenad i sömnen in i något hårt? Hämndlysten dammsugare? Eller JON?!

Men ingen av oss minns när, eller hur det hände. Pinsamt... på fler sätt än ett. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 september 2011 10:39

Kinapuffspåsarna kan tydligen uppfattas som rasistiska och nu ska förpackningarna byta utseende. Enligt en krönika målar påsen upp en nidbild av Kina med "knallgul asiat med rishatt och ögon sneda".

Jag kan inte påstå att jag tänkt på detta tidigare. Och inte heller inbillar jag mig att alla i Kina ser ut på detta vis. Men Fazer har tagit åt sig av den här kritiken och nu ska påsarna ändras. Hoppas bara att innehållet får förbli detsamma för jag älskar Kinapuffar! Om de nu får fortsätta att heta så - kanske också är kränkande...? /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 september 2011 09:15

Ibland hinns det inte med att duscha. Och redan torr hud gillar inte alls att duscha för mycket. Lösningen: torrschampo!

Jag har testat Lee Stafford Dry Shampoo Original for Oily Roots (varför måste alla produkter ha så långa namn?!). Nu har jag inget annat torrschampo att jämföra med så jag kan bara berätta min åsikt om effekterna av denna produkt. Och jag är nöjd.

Håret blev genast lite fluffigare och det där feta försvann och jag ska testa spraya på lår, rumpa och mage och hoppas på att fettet försvinner där också!

Doften ganska intensiv i början men nu trivs jag bra med den.

Det här torrschampot ska sprayas på ca 16 cm avstånd på hårrötternas område och pudret som bildas gnuggas sedan bort energiskt med fingrarna.

 

Före- och efterbilder på min lugg. Skillnadens syns men framförallt så känns det mycket fräschare. Helt lagom hårboost för mig! /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se