jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under september 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 september 2011 16:15

Smakprov på Oreo hittade vi på ICA.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 september 2011 11:45

Här kommer ett riktigt bra filmtips i kategorin kriminalthriller: The Lincoln Lawyer. Matthew McConaughey gör rollen som den streetsmarte och skrupelfrie advokaten Mick Haller.

Den här filmen är mycket välgjord och det gäller att hänga med i svängarna för de är många - och noga genomtänkta! Och vändningar fortsätter ända till filmens slut...

Mick Haller tar sig an advokatuppdraget att försöka fria rikemanssonen Louis Roulet (Ryan Phillippe) från mordförsök. Ganska snart blir Mick en bricka i ett mycket större sammanhang där han själv, hans familj och vänner hotas.

The Lincoln Lawyer är spännande från början till slut. Den fängslar med den klipska intrigen, och även de humoristiska inslagen gör detta till en riktig toppenfilm.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 september 2011 22:00

"Yeah, pink it's like red but not quite..."


Apoteket säljer "kolla om du har urinvägsinfektion själv"-tester och om testdelen blir rosa är resultatet positivt för urinvägsinfektion. Och ser man på: min testdel är rosa! Vad var det jag sa!

Men idag känns det ändå bättre. Fast i natt blev det inte mycket sömn. Det var ett jäkla spring på toa - oftast för ingenting. Det är inte lätt att sova kissnödig. Och det är inte lätt att kissa eld. Och det är inte lätt att försöka sig på en joggingtur heller - bara ett litet tips. Alla inälvor hade UVI:n som dansgolv!

Jag får väl se hur landet ligger imorgon, för man kan visst avvakta om symtomen inte är för besvärliga... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 september 2011 19:30

För att vara med i goodiebag-tävlingen bad vi er berätta om ert favoritgodis och det får vi äta upp - bokstavligen. Idag har jag inte gjort annat än tänkt på allt gott som ni gärna mumsar på. Vad passade då bättre än att göra lite eget godis? Rocky Road-godisar! Hon är inte så dum, den där Leila - och inte godisarna heller. /Jenny 

 

 

Alltid frestar det någon...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 september 2011 19:15

Så blev det då måndag och lönen kom in på kontot, men den verkar försvinna lika fort därifrån. Räkningar, försäkringar och mediciner som ska betalas - det kommer vi inte undan.

 

Bara att hoppas att det blir en liten slant kvar till Ullaredsbesöket nästa helg. Men Jenny ska ju bara köpa en vinterjacka påstår hon. Bara. En. Vinterjacka.

Jag snörvlar vidare och mitt huvud känns snorfullt, men annars är det bra. Förresten så är det roligt att det är så många som har hittat till tävlingen! Prosit på er. /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 september 2011 21:30

Den här helgen var lite seg, men vi startade upp en tävling för att pigga upp lite i alla fall! Ikväll spelade vi Bingolotto och hör och häpna: vi vann ingenting den här gången! ;)   

Jon har börjat snörvla lite oroväckande. Förkylning på gång kanske...   

Och imorse satt jag faktiskt i kön till sjukvårdsupplysningen. Men kötiden var så lång att jag hann börja känna mig bättre under den långa väntan. Hahaha! Nej, orkade faktiskt inte vänta. Tog sån himla tid. Gäsp!   

Jag misstänker starkt en urinvägsinfektion men eftersom jag ogärna går till doktorn så får det vänta. Har haft det förut och överlevt. Uppenbarligen. Det var bara en gång när jag kissade blod som jag blev lite rädd och ringde och fick en akuttid. Det var i och för sig lite blodblandat nu också... Men nu är jag inte rädd. Förresten så är det redan bättre. Imorse kändes det som att jag kissade eld! Men det var imorse det.   

Jon och Nalle har redan dragit sig tillbaka för dan och jag ska göra detsamma. Hoppas att ni har haft en fin helg allesammans och att en minst lika fin vecka väntar!

(Smileysarna är ganska roliga så jag avslutar med några till - helt tagna ur luften.) /Jenny

            

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 september 2011 20:00

 

Vi har städat i våra gömmor och utav det blev det en tävling. Var med och tävla om en goodiebag med väldigt varierat innehåll:

alltifrån tamponger till ett badlakan med Erik Haag på, via en lila silikonklocka och Miss Dee-örhängen - med mera!


Och på tal om godispåse, för att delta lämnar du en kommentar till detta inlägg där du berättar vad som alltid hamnar i din godispåse.

För att få en extra lott så lägger du till oss på Bloglovin' eller gillar bloggen på Facebook - du hittar dessa alternativ i menyn till vänster.

Skriv i kommentaren vilket nummer du fick så kollar vi upp det. (Gillar/prenumererar du redan så skriver du det.)


Tävlingen pågår till och med den 14 oktober och strax därefter lottar vi fram en vinnare. Det är upp till vinnaren att själv höra av sig (såvida du inte lämnar din mejladress i kommentarsfältet). Lycka till!


Tävlingen är avslutad. Grattis Solbritt! Extrapriser i form av hårdonuts till chanette, Anna L och phebles. Vinsterna är skickade.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 september 2011 14:51

Oj, vad vi gjorde oss till idag när det blev dags för mat: gryta med grytbitar, svamp, morötter och till det kokta grönsaker och potatismos med persilja. Jajemen - det var gott!

Presentation


Vi är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian född i september 2012, Isa född i juni 2014, Loe född i mars 2016 och Lin född i januari 2018.

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se