jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under september 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 september 2011 15:15

Vi fick 50 kr på KappAhl i välkomstpremie när vi gick med i deras nya modeklubb (gå med gratis HÄR) som vi passade på att nyttja idag. Jon hittade en randig tröja och så blev det ett armband och tre stycken Coca-Cola lip smackers!

Vinstället har stått tomt länge, men vi köpte några flaskor och fyllde upp med. "Gamlingen" Jon fick faktiskt visa leg - men det var nog mest för att jag var med...

Har ni inte testat Campos de Luz (nr 2718) så rekommenderar vi det. Det är ett riktigt prisvärt vin som dessutom fick Best value-utmärkelse på Vinordic Wine Challenge 2011.

Det är smakrikt med smak av mörka bär, viol och lakrits och man får väldigt mycket vin för bara 49 kr. Jag har ju jobbat på Systemet och lite minns jag i alla fall! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 september 2011 14:45

Vi åkte in till Skövde för att gå den första av höstens tre bingopromenader som arrangeras av PRO Skövde. Nalle var inte sen att hänga med ut i "storstan", och i Boulognerskogen finns det väldigt mycket att se, höra och lukta på. Nalle är dock inte så bra på siffror och sånt, så den delen fick husse ta hand om.

 

Halvvägs såg det rätt så hyfsat ut på våra tre brickor. Men, en enda rätt rad ger tyvärr ingen vinst...  

Väl tillbaka vid startpunkten, hotell Scandic Billingen, var Nalle törstig efter allt promenerande. Fontänen såg inbjudande ut, och han hade nog inte haft något emot ett litet dopp.

Någon vinst fick vi dessvärre inte med oss denna gång, men två bingopromenader återstår, lördagarna den 17 september och 1 oktober, så vi får hoppas på bättre tur nästa gång. En trevlig promenad i en fin stadspark i vackert väder fick vi i alla fall. /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 september 2011 14:24

Det var inte det lättaste att få tag i Yoggi Touch of Africa och Pärsons Rökt kalkon med olivolja men skam den som ger sig. Lättare var det att få tag i Oatly iMat som ska bli spännande att testa.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 september 2011 21:15

Köp ett presentkort på Nelly.com för 100 kr - men presentkortet är värt 300 kr! Jo, det är sant! Jag har just köpt två presentkort och fick snabbt presentkortets unika koder via mejl. Jag har dessutom redan hunnit bränna båda presentkorten också!

Erbjudandet som jag såg hos Lotta - tack, förresten! hittar ni HÄR!

Kom ihåg att man kan bara använda ett presentkort per köp. Jag gjorde två köp och för 200 kr kommer allt detta bli mitt:

Underkläder, hårnålar, klänning, torrschampo, nattlinne, cardigan...

Ett superbra erbjudande som dessutom gick jättesmidigt att nyttja! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 september 2011 19:45

Jomenvisst, min och Nalles klickträning har fortsatt så smått. Dock inte alls så intensivt, en hel del behöver finslipas men vi gör ju mest det här på skoj.

Idag köpte vi en smidig liten påse att ha godisen i, klickgodis och mer godis... Nalle tyckte att det var hur spännande som helst!

Det här bjuder vi på! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 september 2011 19:30

Höstfest i Tibro, 18 grader i luften, men isen smälte inte! 100 kvadratmeter is på torget hamnade idag i mångas blickfång.

  

Isen höll för sparkåkande fastighetsägare (vår förre hyresvärd Peo Andersson), kommunalrådet Claes Jägevall, hockeyspelare från Tibro IK och konståkare från Tibro Konståkningsklubb.

  

Några utav dragplåstren var konståkningssystrarna Viktoria och Joshi Helgesson som kommer från Tibro. Vi fick tyvärr bara en bra bild på Victorias fina håruppsättning...

  

I publiken fanns också den flerfaldige enduromästaren Anders Eriksson - och ja, han är också från Tibro. Och det är tennisspelaren Robin Söderling och hockeyspelaren Anton Strålman också! Fast i era ögon är ju vi de mest kända i Tibro kommun, eller hur? ;)

 

Affärerna hade extraöppet och många med höstfesterbjudanden, och en och annan knalle fanns även på torget.

Det var dock väldigt svårt att få en bra plats som man kunde se skridskoåkarna ifrån. Lite synd. Men det här var ett annorlunda jippo och nu har vi sett det.

Att vi sedan hellre förespråkar att den nedlagda järnvägen ska göras om till cykelbana är ju en annan sida av iskuben...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 september 2011 08:45

"Ge oss sen mat för dagen och en sup varje helg
Tårar att gråta, skratt varje kväll
Det låter lite, men jag fordrar faktiskt inte mycket mer"

Små simpla ting, Peter LeMarc


Så blev det fredag igen. Veckan gick väl så där fort och bjöd på en och annan höjdpunkt. Men mycket vill ha mer. Vi har lite lösa planer för helgen: fredagsmys - förstås!, höstfesten i Tibro - med 100 kvadratmeter isbana!, marknaden i Hjo - mysiga, mysiga Hjo, bingopromenaden i Skövde - med förhoppning om vinst!

Får se vad det blir av det.


Vad ska du göra?

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 september 2011 16:00

...fast när det här skrivs regnar det. Men för bara några minuter sedan var det sommarväder ute. Sol, regn, sol, regn... Sluta vela!

"Solen skiner inte samtidigt på båda sidor av häcken."


Får väl vara glad för att vi var ute då och inte nu. För den oturen har vi ju drabbats av en del ändå på sistone...


Äntligen lite sol på nos och näsa.


Om det var städdag igår så var det tvättdag idag. Men nu är det klart. Hunden är rastad. Nu ska smörgåsgrillen få jobba lite - här ska smältas en massa ost! Mums! Tror nog att Cola passar bra till ;) /Jenny

Nalles favorit/look-alike just nu...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards