jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under juni 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 juni 2011 23:30

 

I eftermiddag bjöd Marianne både oss och grannarna Olle och Seija på en god italiensk maträtt. Och som efterrätt serverades smarrig Dumle-glass med jordgubbar.

Båda våra mammor fick varsin jordgubbssnoppare i morsdags-present och nu är den invigd.

  

Efter den goda maten instruerade Olle oss i hur man gör ändringar på logens hemsida. Kanske blir så att vi kommer att stå för uppdateringar framöver... Sedan blev det soffan och filmvisning från Marianne och Folkes semester på Mallorca.

När filmen var slut for vi iväg till nästa punkt på listan. Det är verkligen mycket som vi vill hinna med när vi är här uppe och hälsar på. Än så länge ser det ganska lovande ut...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 juni 2011 23:04

 

I 80-årspresent fick pappa i höstas en eldriven båtmotor, och idag var det äntligen dags att pröva den i Långnäsfjärden. Det gick inte så fort, men motorn var väldigt tyst. Man kan säga att vi följde med strömmen...

Vi byggde även en liten brygga vid "Johnbrögga", så att man inte längre behöver riskera liv och lem (eller åtminstone att plurra) varje gång man ska "borda skutan". Förhoppningsvis blir det många fina båtturer framöver för den stolte kaptenen. /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 juni 2011 22:48

Första husvagnen i vårt plate spottande! Hej, vad det går. "Man ska ha husvagn..."

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 juni 2011 22:43


Det krånglade med att lägga in videoklipp igår så nu kommer istället ett videoinlägg på ett utav mina hopp över gränsen mellan Sverige och Finland. Graciöst va´?

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 juni 2011 12:45

Vi förstår att det är många utav er som läser om vår semester här i Norrbotten som blir sugna på att resa hit. Det är ju så fint och det finns mycket roligt att göra. Men... ni vet väl om att ni måste ansöka om visum för att få bli insläppta i Piteå och trakten häromkring...?

(Klicka på bilden för att se den större.)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 juni 2011 12:36

I det senaste numret av Allers, nummer 23, finns reportaget om Folke och Marianne med. I texten berättas det bland annat om danslogen, om hur Folke och Marianne träffades via en kontaktannons... Köp tidningen eller tjuvläs den i kassakön!

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 juni 2011 12:09

Vi har ansökt hos Smartson om att blir testpiloter för Pentax Optio WG-1 GPS. Det låter som en superspännande kamera. Jon har varit sugen på en vattentät kamera hur länge som helst! Hoppas att vi blir antagna...

Vill du också ta chansen? Ansök HÄR innan den 5 juni!


Här kommer ett videoklipp som berättar mer om denna intressanta kamera som har många finesser:

Vi är ganska aktiva av oss och skulle gärna testa om den här kameran håller vad som utlovas. Vad sägs om fallskärmshopp? Fridykning? Vattenrutschkanor i Skara Sommarland? Eller bara en aktiv hundvardag...?

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards