Direktlänk till inlägg 2 april 2011
Vi köpte med några biskvier från Pressbyrån och tog vägen hem förbi Bar & Grill och köpte med mat. Det är ju godast därifrån!
Väl hemma hos oss satte vi igång med att röra ihop Ekströms Brylépudding. Det har vi aldrig gjort förut och kommer knappt ihåg hur detta smakar. Hoppas att puddingen stelnar när vi nu gjort oss sådan besvär för att få smaka dessertvinet som ska passa till just denna efterrätt...
Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||||
|