jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 31 januari 2011

I rymden finns inga känslor

Av Jenny och Jon Sjöberg - 31 januari 2011 19:14

Vilken charmig film! Ikväll har vi sett dramakomedinI rymden finns inga känslor av Andreas Öhman.Filmen handlar om bröderna Simon (Bill Skarsgård) och Sam (Martin Wallström). Simon har Asbergers syndrom, gillar rymden,det som är runtoch hanogillar förändringar och känslor. Han har ett fast veckoschema som han följer för att inte allt ska bli kaos.

I filmens början flyttar Simon in tillsammans med Sam och hans flickvän, men det fungerar inte, och flickvännen står inte ut och flyttar därifrån. Efter det börjar Simons jaktpå en ny tjej till sin bror. Han söker efter den perfekta tjejen med hjälp av matematiska uträkningar, inga känslor inblandade här inte! Han har 13 frågor, för 13 är ett primtal och är bara delbart med sig själv -och det är bra, tycker Simon.Mendet fungerar inte att försöka ställa upp kärleken som en ekvation med rätt och fel svar.

När den kaotiska tjejen Jennifer kommer in i Simons liv kastas allt omkull och hans inrutade liv blir lite mer löst och ledigt. Kan det här vara flickan som är Sams motsats, som med magnetismens dragningskraft kommer att attrahera honom?

Vi kan mycket väl förstå att det här var Sveriges bidrag till Oscarsgalan 2011, för filmen är verkligen vacker.Men tyvärr ratades den av Oscarsjuryn ochgick inte vidare till final.

I rymden finns inga känslor, på dryga timmen och tjugo minutrarna, är mycket mysig och rolig, och med många känslor - för vi bor ju inte i rymden...

 
 
BEAUTY SECRETS tävling pågår

BEAUTY SECRETS tävling pågår

1 februari 2011 00:05

Jag vill verkligen se denna film! Verkar hur bra som helst!:)

Delta gärna min tävling, lottar ut en Marc Jacobs-parfym bland annat.

http://beautyandsecrets.blogg.se/2011/january/tavling-vinn-marc-jacobs-lola-parfym.html

Ha en trevlig tisdag!<3

http://beautyandsecrets.blogg.se

 
evelina

evelina

1 februari 2011 13:33

Hej Jenny! Den är avslutad och du vann den även. har mailat dig men inte fått något svar! Kolla gärna i ditt utkast om det hamnat fel, annars kan du maila alla dina uppgifter till mig på evelinanathalie@gmail.com så ska jag skicka banden till dig:)

http://evelinanathalie.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

1 februari 2011 14:34

Så skoj!!! Mejlar genast. :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se