jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under december 2010

Av Jenny och Jon Sjöberg - 10 december 2010 07:22

Nåja, vi blev inte bjudna på Nobelfesten det här året heller. Men vad är väl en bankett i Blå hallen med svenska kungafamiljen? Den kan ju vara dötrist och långtråkig och alldeles... alldeles bedrövligt händelselös.
Vi drar till Göteborg i stället! Hoppas på en sväng förbi Universeum och Liseberg är ju ett måste. /Kålle och Ada

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 december 2010 22:22

   Ha! Nu verkar internet fungera igen!   

 

Men nu ska vi sova. Imorgon bär det förhoppningsvis av iväg till Göteborg.

Vi hade bland annat tänkt besöka julmarknaden på Liseberg...

Godnatt och sov så gött!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 december 2010 20:03

 Bredbandet har krånglat hela kvällen och mycket riktigt visade det sig att just nu har Telia driftstörningar i det fasta- och mobila bredbandsnätet.  

Det gillar vi inte alls! En del sidor går att ladda upp och en del inte alls. Grrr!  


Här är vi ursinniga, vi sliter vårt hår, bryter sönder våra svärd och river sönder våra skjortor...

Har du också internetproblem? Varmt välkommen att skriva av dig.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 december 2010 16:53

Tidigt igår morse startade jag lastbilen på jobbet och lämnade Karlsborg. Solen var långtifrån uppe, men det var däremot många andra trafikanter. Färden gick norrut genom mörkret, förbi Askersund, vidare ut på E18/E20 och österut mot Västerås.

Framme vid Uffes Hopp Shop lossade och lastade jag fallskärmar samt några andra saker. Sedan blev jag bjuden på kaffe och goda "hembakade" pepparkakor (som konstigt nog låg i en röd plastburk från Annas). Efter den välförtjänta pausen bar det av ännu längre österut.

Har man dåligt lokalsinne, som jag tyvärr i allra högsta grad har, är det bra med en GPS. Fast man ska kanske inte lita på sådana fullt ut. På E18 nära Enköping fick jag ovanstående information...

Efter ett tag kom GPS:en på rätt spår igen, och visade mig till mitt andra mål för dagen: Airsafe i Upplands Väsby. Där blev det ytterligare lossning och lastning, och med containern vällastad och lasten säkrad bar det av hemåt igen.

Mörkret hade sedan länge fallit när jag parkerade bilen på K3 igen, och det blev många timmar bakom ratten denna dag. /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 december 2010 15:45

Ute ligger det ett tjockt snötäcke, har inte varit plusgrader på länge, men inne fortsätter vi att få tomater. Det är kontraster det!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 december 2010 15:57

Många utav våra färgpatroner till skrivaren höll på att ta slut och som vanligt tänkte vi beställa från InkClub. Men Jon kollade upp det och kom fram till att därifrån var de dyrast.

Istället blev det att vi beställde från Shopping4net, då ett köp därifrån också gav oss poäng på Gratisbio. Det är ju inte Canons originalpatroner men det behöver inte betyda något. Vi får helt enkelt se.

  

Shopping4net säljer de allt möjligt, så det råkade bli en mascara och ett nagellack också. Men Deborah är mitt favoritmärke när det gäller nagellack även om borsten/penseln inte är den bästa. Lila blev färgen på lacket och lila blev också färgen på mascaran.

Blinc (eller Kiss Me Mascara i USA) heter den, och den ska bilda små vattenfasta tuber runt ögonfransarna som ska stå emot regn, gnuggande och tårar. När man ska ta bort mascaran ska man till och med kunna se tuberna! Ska bli väldigt intressant att testa. I paketet låg även en värdecheck på 50 kr att handla för på Shopping4nets Apotek.

Första gången vi handlade från dem men det gick jättebra! Inget krångel med betalningen, grejerna kom jättesnabbt och det är ju så smidigt när grejerna kommer direkt i lådan. /Jenny

(Ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna, de är tagna med mobilen, då Jon har med sig kameran. Han kör lastbil på Västerås/Upplands-Väsby idag.)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 december 2010 19:50

 

Den här röda polotröjan finns just nu på H&M, och i min garderob. Den känns jättemjuk och jag gillar verkligen den stora mysiga kragen. Kostar 199 kr. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 december 2010 19:44

Allt detta har vi fått nästan gratis idag! Kostade totalt bara 8 kr.

Men vad pinsamt det är att stå med sms-kuponger i kassan och märka kassörskans irritation och de mördande blickarna från kunderna bakom allteftersom kön börjar sträcka sig milsvida.

Vi hade lite mer att hämta ut men varorna fanns varken på Willy:s eller på Coop, så det är bara att hoppas att de kommer in lite senare.

Ni missar väl inte Scans julmarknad varje dag vid klockan tolv...?

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se