jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under oktober 2010

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 oktober 2010 19:00

       

Jennys pappa Benkes motorsåg, en Jonsered från tidig Hedenhös, hade sjungit sin sista vers för ett bra tag sedan. Jennys mamma tyckte att han förtjänade en ny - så han kan jobba...

Jag vet ju en del om motorsågar så jag hjälpte till att fixa honom en ny bättre begagnad. Kristina valde att ge honom den i en två månader (!) för tidig födelsedagspresent så han kan vara med och såga i helgen. Passande.

Nu är Benke en stolt ägare av en Husqvarna 242 XP, som råkar var just samma modell som jag en gång, inte allt för länge sedan, lärde mig motorsågning med. En gammal proffssåg som väcker ljuva sågspånsdoftande minnen.

Lova hjälpte till att bära ut sågen ur affären. Titta vilken cool tjej! /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 oktober 2010 18:57

Biljetterna är fixade. Bra platser blev det också - kommer se allt!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 oktober 2010 14:36

Jaha, det var det snöandet. Nu är det som det ska vara igen. I alla fall ett tag till...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 oktober 2010 13:56

Går det inte lite för fort? Nu faller den första snön här utanför...

   

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 oktober 2010 19:13

Om vädrets makter är på min sida i helgen så ligger den stora björken i svärföräldrarnas trädgård mycket illa till. Förhoppningsvis ligger inte det intillliggande utedasset, eller sommarstugan, lika illa till...

Jag har nämligen lovat att hjälpa till med att fälla några träd hos dem - och det ska bli sååå skôj! Ikväll passade jag på att leka lite med sågen. Måste ju kolla så den startar... /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 oktober 2010 18:57

Idag var det dags att damma av den gamla pyssellådan för på eftermiddagen hälsade Tove på. Tove är otroligt duktig på att pyssla och hon är väldigt uppfinningsrik. Vi har fått många fina presenter av henne som hon har gjort. Och jag och Tove har suttit många timmar tillsammas och pysslat med än det ena, än det andra.

Snart fyller min morfar 95 år (!) så då passade det bra att göra ett gratulationskort till honom. Tove gjorde även det här riktigt snygga armbandet... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 oktober 2010 18:49

Trodde faktiskt att det skulle vara bra mycket lättare att komma upp i 12 000 steg om dagen, men även igår fick jag gå lite extra för att nå målet. Undrar om det inte är något fel på stegräknare ändå...? /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 oktober 2010 21:04

Middag på lyxrestaurang, weekend på ett spa, champagnefrukost med jordgubbar - ja, det här är några romantiska sätt som man kan fira bröllopsdagen på. Vad ska då vi göra på vår stora dag...?

Jo, vi ska sitta och trängas bland halvfulla, skräniga supportrar och frysa häcken av oss i en ishall. För oss är det höjden av romantik! Nja, kanske inte riktigt men det är i alla fall något vi länge velat göra och nu passar det bra, i samband med vår andra bröllopsdag.

En del säger att det är papper vi firar, andra bomull. Men vi kör på papper, för förra året fick jag en tygbit, en liten, liten, liten tygbit i bomull av Jon. Den här gången blir det en papperslapp - en hockeybiljett till Färjestad-Luleå! Jag har sett hockey i Löfbergs Lila Arena förut och det är en jättefin ishall och Färjestad är ju världens bästa hockeylag så vad kan gå fel? De slog ju då Luleå ikväll med 3-0.

Och släng in en hotellnatt, inte på stans lyxigaste, utan på ett hotell som tar hund, så har du vårt firande i en liten pappersask. Hoppas på en tur till IKEA också... och seger för Färjestad förstås.

"Åh Färjestad, åh Färjestad, vargarna från Värmland Färjestad..." undrar om det fortfarande är den man sjunger...? Och min matchtröja, från millennieskiftet någon gång, är väl helt ute...? /Jenny

  

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se